Guido Vroemen, trainer voor sporters die een topprestatie willen leveren

Guido als trainer

Guido is naast sportarts en medisch bioloog een gedreven trainer die altijd op zoek is naar verbetermogelijkheden. Zijn enorme analytische vermogen combineert hij met de laatste kennis en ontwikkelingen. Zelf is hij met diverse universiteiten en bedrijven continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van meetsystemen en data analyse. Zijn enthousiasme en enorme kennis van trainingsleer, sportgeneeskunde, inspanningsfysiologie en biomechanica maken hem tot een toptrainer. Onder zijn begeleiding hebben al velen hun doelen behaald. Deze doelen lopen uiteen van het finishen van een triathlon tot het behalen van olympisch goud. Guido houdt altijd oog voor de mens met alle verplichtingen die de meesten naast hun sport hebben. Plezier in de sport is zeer belangrijk. Soms is het heel erg afzien, maar als je daarna maar kunt genieten van je getoonde inzet. Het combineren van alle factoren en hierdoor het beste uit de sporter halen is de kracht van Guido. 

 

CV in het kort

Guido Vroemen is sportarts, medisch bioloog, inspanningsfysioloog, gediplomeerd triathlontrainer en succestrainer/ coach van diverse (olympische) sporters. Na het afronden van HAVO en Atheneum in Geleen, heeft Guido zowel medische biologie als geneeskunde gestudeerd in Utrecht. Na het afronden van deze 2 universitaire studies heeft hij de 4-jarige specialisatie tot sportarts afgerond. Guido is werkzaam als sportarts bij SMA Midden Nederland, waar hij van 2003 tot 2021 eigenaar was. Guido was bondsarts van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) van 2006 tot 2022.

 

Guido is (inter)nationaal autoriteit op het gebied van inspanningsfysiologie en trainen met vermogensmeters en is auteur van  het boek: "het geheim van wielrennen".
Guido is zelf al vele jaren een actieve wielrenner en heeft veel ervaring als triatleet en duatleet.

 

 

Trainingsbegeleiding 

Voor informatie over trainingsbegeleiding, de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven; neem contact op 

Wil je weten of
Guido Vroemen jou naar topprestaties
kan begeleiden? Neem dan contact op.
Naar contact
  • Guido Vroemen
    bekend van tv
  • de absolute top in
    duursport-training
  • Sportarts en
    medisch bioloog