Wouter Duinisveld
Triatleet met donorhart

Guido is een trainer met passie, kennis en kunde. Hij helpt om jouw sportieve doelen te behalen, ook al lijken die in de ogen van velen onhaalbaar. Zijn aanpak is een hechte samenwerking met jou als sporter. Hij zorgt voor trainingsschema’s en ondersteuning en de sporter zorgt voor inzet en feedback over de trainingen. Waar nodig past hij schema’s aan om ook in tijden van blessure of ziekte de juiste begeleiding te verzorgen. Hij is kundig op alle aspecten van de trainingsleer van voeding tot de laatste technische en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van training en materialen.

 

Ik benaderde Guido in 2011 met de vraag of hij kon helpen om mij, als harttransplantatiepatient, een Ironman te laten volbrengen. Een uitdaging voor ons beiden omdat er geen informatie beschikbaar was van mensen die een dergelijk traject hadden doorlopen. Er kwamen grote medische tegenslagen op ons pad. Guido heeft met zijn medische achtergrond veel kennis van het lijf en van medicijnen die effect hebben op het presteren tijdens inspanning. Hij vertaalt dit alles tot een geschikte trainingsaanpak.

 

Met uitgebreide testen, persoonlijk schema’s, dagelijkse monitoring en analyse, geregeld contact en persoonlijke begeleiding hielp Guido mij om mijn doelen te behalen. In mijn geval zelfs letterlijk van het spreekuur van de cardioloog tot over de finishlijn van diverse Ironman races. Ik ben dankbaar voor zijn begeleiding en vriendschap. Hij begeleidde mij van hartpatiënt tot Ironman en hielp me om mijn sportieve dromen te verwezenlijken. Zonder zijn begeleiding was dat nooit gelukt.

 

Guido is een geweldige man en zijn trainingsbegeleiding is een absolute aanrader voor iedere sporter met ambities!

  • Guido Vroemen
    bekend van tv
  • de absolute top in
    duursport-training
  • Sportarts en
    medisch bioloog