David Nordemann
Mountainbike XCO

Vol trots kan ik vertellen dat ik van mijn hobby mountainbiken ook mijn beroep heb kunnen maken. Mijn beste prestaties heb ik tot nu toe behaald in de U23 categorie: een 3e plek op het WK mountainbiken en 3 keer Nederlands kampioen. Toch had ik na deze uitslagen niet het gevoel dat ik op de top van mijn kunnen presteerde. Ik trainde nog nauwelijks met een powermeter want ik had niet de mensen om mij heen die mij daarmee konden begeleiden. Dat wilde ik veranderen, toen kwam ik al vrij snel uit bij Guido.

Inmiddels werken we ongeveer één jaar samen nu en dat bevalt mij heel goed. Guido is echt een man die de cijfers met de praktijk kan combineren, op weg naar het best mogelijke resultaat.
Hij weet trainingen voor mij uit te schrijven waarvan ik in eerste instantie denk ‘hoe ga ik dat ooit halen’? Als ik dan eenmaal bezig ben is het weliswaar heel zwaar maar blijk ik het toch echt te kunnen uitvoeren. Dat is waarom ik het zo prettig samenwerken vind met Guido; hij weet precies hoe hoog hij de lat voor mij moet leggen zodat ik het uiterste uit de training kan halen.

Door de samenwerking met Guido kan ik verder groeien, hopelijk naar de mondiale top in het mountainbiken en een kwalificatie voor de Olympische Spelen.

  • Guido Vroemen
    bekend van tv
  • de absolute top in
    duursport-training
  • Sportarts en
    medisch bioloog